Вие го поставувате фокусот!

Вакуумска линија за завиткување во мека и тврда фолија.

Пакувајте со нас!

INTRAMA е основан производител на фолиени кеси и кеси за вакуумско пакување.

Опрема за професионални кујни

Беспрекорен квалитет
Широк асортиман
Индивидуални решенија

Етикети

INTRAMA специјализира во производство на ролни самолепливи етикети. Технологија на печатење УВ-Флексо.

Сигурен сервис

И на најдобрата машина и е потребно одржување!

Ние ја правиме храната поскапоцена!

Ние помагаме да се спречат загубите во прехрамбените продукти, да се зачуваат нивните квалитети и да се зголеми нивната вредност.

Производство и печатење на пакувања

Нова производна база за флексибилно пакување во ТИЗ Пловдив на вкупна површина од 13 217м2

Нашето производство

Производство на автоматски линии за пакување, фолии и вакуумски пакувања, самолепливи етикети и софтвер.

Флексибилни решенија за флексибилно пакување!

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.